Zakelijk

Zakelijk een boeket bestellen, bedrijfsaankleding op kantoor of iets speciaals voor bij een speciale gelegenheid? Bloom Beej Tess denkt altijd graag met je mee over al je (zakelijke) wensen. 

Boeketten bezorgen in Venlo en omstreken

Een bloemetje is op elk moment een geschikt zakelijk cadeau: of het nu gaat om een afscheid, een (welkomst)cadeau voor een (nieuwe) collega, een cadeau voor een jubilaris of mooi relatiegeschenk. 

Een boeket laten bezorgen bij u op de zaak of aan huis bij uw collega of relatie die een bloemetje verdient? Wij bezorgen het graag op het gewenste adres!

Bestel gemakkelijk en snel via onze webshop of plaats uw bestelling telefonisch via 06-12320856. Meerdere boeketten tegelijk bestellen? Geen enkel probleem. 

zakelijk online boeket bestellen boeket bezorgen venlo

Bloemen-abonnement

Altijd een vers boeket bloemen op de zaak? Wij zorgen graag telkens voor een mooi boeket dat in de stijl van uw bedrijf past. We stemmen samen de juiste interval voor jullie af en bezorgen het op een dag dat het u uitkomt. 

Dit kan met verse bloemen, maar ook met zijden boeketten op maat. Bloemen abbonement venlo

Styling & advies

Bent u op zoek naar een mooie eyecatcher of bedrijfsaankleding voor in uw onderneming of op uw werkplek? Of wilt u dat we meedenken met de aankleding van het interieur? Wij staan voor u klaar met (zijden) bloemen, accessoires, (kantoor)planten, potten en meer. 

Bel, app of mail ons gerust om een afspraak te maken (06-12320856) of kom langs in onze winkel in Venlo. We komen ook graag vrijblijvend langs bij u op locatie, wanneer het u uitkomt!
styling, advies interieuraankleding venlo

Evenementen

Bloemen nodig voor een (zakelijk) evenement? Van grote bloemendisplays tot kleine tafelvaasjes, wij denken graag vrijblijvend met je mee.

aankleding evenement, evenement styling venlo

Op zoek naar iets anders?

Wij denken graag met u mee, voor ons is niets te gek!

Neem contact met ons op

Bel, app of mail ons gerust om een afspraak te maken (06-12320856) of kom langs in onze winkel in Venlo. We komen ook graag vrijblijvend langs bij u op locatie, wanneer het u uitkomt!