Over ons

Liefde voor bloemen, liefde voor klanten ♥

In 2019 heb ik, Tess, mijn bloemenwinkel Bloom beej Tess in Venlo geopend. Mijn visie was mooie exclusieve aparte bloemen verkopen in een gezellige sfeervolle ambiance. Geen alledaagse bloemen, maar boeketten met liefde voor bloemen en klanten gemaakt. Met heel veel passie voor bloemen werken wij met veel enthousiasme en plezier iedere dag weer.

wij vinden niks te gek, en denken heel graag met je mee!

Een mooi boeket naar wens, afscheidsbloemwerk, bruidsbloemen, styling bij je thuis, je bedrijf, een evenement, wij verzorgen het met liefde! wij zitten bovenop de nieuwste trends en altijd vol inspiratie om jullie te verassen. Wij houden van kleur, vallen graag op en zorgen dat jouw boeket of kado met veel aandacht op de Bloom beej Tess manier wordt ingepakt, wij maken er graag een feestje van!

Wij zijn altijd op zoek naar die aparte, stijlvolle, kleurrijke interieurstukken gecombineerd met de mooiste verse of zijden bloemen en planten. Als je bij ons binnen loopt vinden wij het belangrijk dat het gezellig is, dat je je welkom voelt en dat je de beste service en het beste advies krijgt, met een glimlach. Ons team bestaat verder uit zeer kundige vakbloemisten met, evenveel liefde voor bloemen, planten en klanten.

Wij verkopen iedere dag verse bloemen direct van de kweker en staan voor kwaliteit en diversiteit. Wij denken heel graag mee, hoe groot de uitdaging ook is. Maatwerk is voor ons dagelijkse kost. 

Tess, Doreen, Angele , en Eline

Ons team

Tess

"Ik wil dat iedereen een wow-gevoel krijgt bij binnenkomst. Een combinatie van de mooiste, apartste bloemen, prachtige zijden bloemen en unieke one-of-a-kind interieur accessoires. Dit verpakt in klantvriendelijkheid, uitmuntende service en een gezellige sfeer ❤"

Doreen

"Heerlijk creatief bezig zijn met de mooiste bloemen en trendy accessoires in een gezellige omgeving met veel kleur, waar klanten tevreden de deur uitgaan...Dáár word ik blij van ❤"

Angèle

"Over bloemen raak ik niet uitgepraat, met liefde en passie maak ik graag de mooiste boeketten in de leukste, gezelligste bloemenwinkel van Venlo ❤ "

Eline

"Bloemen brengen liefde, kleur, warmte, blijdschap, herinneringen, een boodschap, een cadeau of een prachtige versiering in huis. Iedere keer wordt ik weer enthousiast als ik klanten hiermee mag helpen ❤"

Wat zeggen onze klanten over ons

Dames, jullie rocken! Onlangs een aankoop gedaan in uw winkel. De bestelling is op tijd verzonden en afgeleverd. De kwaliteit is super! De prijs is redelijk. Vertelde al mijn vrienden over je uitstekende service en de verscheidenheid aan keuze. Ik denk dat ik ook in de toekomst je trouwe klant zal zijn. Ik wens uw winkel nog vele jaren van voorspoed.

Marij

Nogmaals bedankt! Ik heb de snelste ondersteuning ooit ervaren. Mijn bestelling stond de volgende dag op mijn stoep. Uw team is altijd, vriendelijk en zeer behulpzaam. Je hebt mijn verwachtingen overtroffen!

Sandra